Rólunk

Cégünk munkatársai és vezetői több mint 16 éves asztalosipari szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek az egyedi és sorozatgyártású bútorok tervezése és (gyártása) kivitelezése területén. Magyarországon kívül külföldi piacokra is dolgozunk. Termékeink Európa számos pontján megtalálhatóak.

Felsőkategóriás megoldásaink, minőségi alapanyagok és precíz szakmai csapat, ez a sikerünk titka.

Bővebben


 

Szolgáltatásaink

Több évtizedes faipari szakértelmünk, minőségi partner kapcsolataink, első osztályú beszállítói hálozatunk mind-mind hozzájárul kimagasló szintű tevékenységeinkhez

 


 

Egyedi bútorgyártás

Tömör fából vagy bútorlapból elkészítjük álmai bútorát. Legyen szó a lakás bármely szobájáról, bármilyen funkcióról, mi segítünk megtervezni és beépíteni a teret az igényeknek maximálisan megfelelően.


 

Széria bútorgyártás

Irodák, rendelők, intézmények stb. részére gazdaságos minőségi bútorokat gyártunk egyedi terveink alapján. Széria termékeink minden igénynek megfelelnek, bármilyen funkció megvalósítása is a cél.


 

Exkluzív, művészi bútorok

Életterünk meghatározó elemei a bútorok és a műalkotások. Különleges egyedi bútoraink ötvözik a művészetet és az exkluzivitást, kielégítve a legkifinomultabb igényeket is.


 

Faipari szolgáltatások

CNC vezérelt gépeink a legprecízebb feladatokat is meg tudják oldani, legyen egyedi vagy széria munka a feladat, szakmai stábunk szívesen segít faipari igények megvalósításában.

ELŐTTE-UTÁNA

Modern és funkcionális enteriőrök kialakítása, tanácsadással minőségi alapanyagokból. Boldoggá tesz minket, hogy Ön még komfortosabban érezze magát otthon.


0

Projektek

0

Alkalmazottak

0

Műhely m2

0

CNC gépek (db)

Referencia munkáink

Egyedi bútorgyártás

 

Galéria

Széria bútorgyártás

 

Galéria

Exkluzív, művészi bútorok

 

Galéria

Faipari szolgáltatások

 

Galéria


TÖRTÉNETÜNK

1999

 


 

Cégalapítás



2008

 

 

Székesfehérvári 350m2 műhely kialakítása



2010

 


 

Bővülés 1200m2, új gépek



2022

 

 

Új telephely és csarnok 1700m2, CNC gépesítés



ÍGY DOLGOZUNK

  • Bemutatkozás
  • Ötletelés
  • Tervezés
  • Kivitelezés
Személyes találkozónk segítségével megértjük az igényeket, megismerjük a célokat és a területet majd rögzítjük pontosan az összes részletet.

Az igények és lehetőségek megismerése után a kiválóan képzett és tájékozott szakembereink meghatározzák a célhoz vezető utat majd közös ötletelés alkalmával véglegesítjük a pontos feladatot.
Modern számítógépes rendszereink segítségével fotórealisztikus minőségben elkészítjük a látványterveket, szerződött lakberendezőink tanácsaival a bútorok mellé a kiegészítők kiválasztásában is nagy segítséget nyújtunk.
CNC vezérelt legmagasabb minőséget képviselő gépparkunk, első osztályú anyagok, kiváló szakembereink garanciát nyújtanak minden Ügyfelünknek a lélegzetelállító minőségi bútorok elkészítésére.
Header Style
Menu Style
Color :

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.